Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirdiği Körfez turunun son ayağı olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) gerçekleştirdiği temasları tamamladıktan sonra özel uçak "TC-TRK" ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitmek üzere yola çıktı. Erdoğan'a, Körfez turu ve KKTC ziyareti sırasında birçok önemli isim eşlik etti.

BAE'deki temaslarını tamamlayarak Abu Dabi Uluslararası Havalimanı'ndan ayrılan Erdoğan'ı, BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur Bin Zayed Al Nahyan ve Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer gibi önemli yetkililer uğurladı.

ÖSYM’den emsal karar! Tüm öğrencileri ilgilendiriyor ÖSYM’den emsal karar! Tüm öğrencileri ilgilendiriyor

KKTC ziyareti sırasında Erdoğan'a, önemli isimler arasında Türkiye'nin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Ömer Çelik ve Zafer Sırakaya, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da eşlik etti.