Fransa'da Olimpiyatların başlamasına sadece üç gün kala büyük bir skandal yaşandı. 25 yaşındaki Avustralyalı bir kadın turist, cumartesi sabahı saat 05:00 civarında ünlü Moulin Rouge kabaresinin yakınındaki bir kebapçıda beş erkek tarafından tecavüze uğradı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, olayın detayları kaydedildi; kadının giysilerinin yırtıldığı ve çevredeki kişilerin müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

Faiz getirisi asgari ücreti aştı... Mevduat faizlerinde son durum belli oldu Faiz getirisi asgari ücreti aştı... Mevduat faizlerinde son durum belli oldu

Polis, kadının tecavüze uğradığını doğruladı. İngiliz medyasına ait diğer görüntülerde, şüphelilerin kadına fiziksel saldırıda bulunduğu da belgelendi.

Fransız polisi, olayın ardından ülke genelinde geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve bu tür skandalların Olimpiyatlara gölge düşürmemesi için çaba gösterdiklerini belirtti.

Olimpiyatlar için Fransız yetkililer, 43 ülkeden gelen yaklaşık 45.000 polis memuru ve 18.000 askerden oluşan büyük bir güvenlik gücü oluşturdu. Ayrıca, bölgedeki güvenliği sağlamak amacıyla drone ve İHA'lar da kullanılacak.