Güncel

Ekrem İmamoğlu'nun 'Erdoğan' Sloganlarına Yanıtı Viral Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Erdoğan' sloganlarına verdiği yanıtla sosyal medyanın gündemine oturdu. Almanya'da Türkiye-Gürcistan maçını izlemek üzere bulunan İmamoğlu, Türk gurbetçilerin Erdoğan lehine attığı sloganlara öpücükle karşılık verdi.

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Erdoğan' sloganlarına verdiği yanıtla sosyal medyanın gündemine oturdu. Almanya'da Türkiye-Gürcistan maçını izlemek üzere bulunan İmamoğlu, Türk gurbetçilerin Erdoğan lehine attığı sloganlara öpücükle karşılık verdi. Bu anların yer aldığı görüntüler, yaklaşık bir hafta sonra sosyal medyada yayılmaya başladı ve büyük ilgi gördü.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Euro 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım'a destek olmak amacıyla Almanya'ya gitti. 18 Haziran'da yapılan Türkiye-Gürcistan maçını tribünden izleyen İmamoğlu, burada gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Loading...

'Erdoğan' Sloganlarına Verdiği Yanıt Gündem Oldu

Türkiye'nin 3-1 kazandığı maçtan bir hafta sonra ortaya çıkan görüntüler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Stadyumda ilerleyen İmamoğlu'nu gören Türk gurbetçiler 'Erdoğan' sloganları attı. Sloganları duyan İmamoğlu ise bu duruma kayıtsız kalmadı ve verdiği yanıtla dikkat çekti.

Önce El Salladı, Sonra Öpücük Gönderdi

Gurbetçilere önce el sallayan İmamoğlu, daha sonra üç kez öpücük atarak maçı izleyeceği yere doğru ilerledi. Maçtan bir hafta sonra sosyal medyaya düşen bu video, kullanıcılar arasında hızla yayıldı ve viral oldu. İmamoğlu'nun bu tepkisi, sosyal medya kullanıcıları tarafından çeşitli yorumlarla karşılandı.