Ev Sahipleri ve Kiracılar Dikkat! Yargıtay'dan Emsal Karar: Kira Artışında Özel Hüküm Kriteri Getirildi Ev Sahipleri ve Kiracılar Dikkat! Yargıtay'dan Emsal Karar: Kira Artışında Özel Hüküm Kriteri Getirildi

İş insanı ve Twitter'ın sahibi Elon Musk, platformun mali durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve Twitter'ın borç batağında olduğunu belirtti. Musk, Twitter hala harcamalarını kazandığından daha fazla yapıyor ve reklam gelirlerinde önemli bir düşüş yaşanıyor. Bu durum, şirketin negatif bir nakit akışı sorunuyla karşı karşıya geldi.

Musk, pozitif bir nakit akışına ulaşmadan başka bir şey yapma lükslerinin olmadığını vurguladı. Borç açıklaması öncesinde Twitter, bazı influencer'lara etkileşim karşılığında ödeme yapmıştı. Musk ayrıca, bu hafta içinde Twitter'ın "tüm zamanların en yüksek cihaz kullanıcı saniye kullanımını" görebileceğini iddia etti.

Reklam harcamalarının düşmesiyle birlikte Twitter'ın yıllık olarak 1,5 milyar dolarlık faiz ödemesi yapması gerektiği de bildirildi. Musk, Twitter'dan ayrılan reklamverenlerin bir kısmının geri döndüğünü belirtse de, şirketin mali zorluklarla karşı karşıya olduğu açıkça görülüyor.

Yeni CEO Linda Yaccarino'nun reklam tabanını yeniden inşa etme projesinin oldukça zorlu olacağı belirtiliyor. Twitter, borç yükü ve düşen reklam gelirleri gibi sorunlarına çözüm bulmak için daha fazla strateji geliştirmek zorunda kalacak gibi görünüyor.

Twitter'ın mali durumundaki bu sıkıntılar, platformun geleceği ve rekabet gücü açısından önemli bir dönemeç olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin nasıl bir yol izleyeceği ve mali zorluklarını nasıl aşacağı merakla bekleniyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi