Güncel

Emekli promosyonlarında rekabet kızıştı: Bankalar 24 bin TL’ye kadar ödeme yapıyor

Eylül ayı yaklaşırken bankalar, emekli maaşlarını kendi bünyelerine taşıyan vatandaşlara yönelik promosyon tekliflerini yeniledi. Bazı bankalar, emeklilere 24 bin TL’ye varan promosyon imkânı sunuyor. Bu gelişme, emeklilerin hangi bankayı tercih edeceklerine karar verirken dikkat etmeleri gereken bir konu haline geldi. Bankalar, promosyon miktarlarını maaş tutarlarına ve taahhüt süresine göre belirlerken, emekliler de hangi bankanın en yüksek teklifi sunduğunu araştırıyor.

Abone Ol

Halkbank: 12 bin TL'ye kadar promosyon fırsatı

Halkbank, emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden tüm SGK emeklilerine 12 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapıyor. Brüt maaş tutarına göre belirlenen promosyon ödemeleri, maaş aralığına göre 8 bin TL ile 12 bin TL arasında değişiyor.

Vakıfbank: 24 bin TL’ye kadar çıkabilen promosyon

Vakıfbank, emekli vatandaşlar için oldukça cazip bir kampanya sunuyor. 30 Eylül 2024 tarihine kadar SGK emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyan ya da yeni emekli olan vatandaşlar, toplamda 24 bin TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabilecekler. Bu promosyon, 12 bin TL nakit ödemenin yanı sıra, Vakıfbank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve Kredi Kartı sahiplerine yapılan alışverişler ile elde edilebilecek ek ödemelerle destekleniyor.

Ziraat Bankası: 12 bin TL’ye varan promosyon ödemesi

Ziraat Bankası da emeklilere yönelik promosyon teklifini güncelledi. SGK emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan almayı taahhüt eden emeklilere 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor. Bu tutar, emekli maaşı tutarına göre farklılık gösteriyor.

Türkiye Finans: 14.500 TL'ye kadar nakit promosyon

Türkiye Finans, emeklilere 14.500 TL’ye varan nakit promosyon imkânı sunuyor. Emekli maaşını Türkiye Finans’a taşıyan vatandaşlar, bu promosyondan yararlanırken, bankaya davet edecekleri her bir emekli yakını için de ek 2.500 TL nakit ödül kazanabiliyorlar.

ING Bank: 18 bin TL'ye kadar promosyon kazanma fırsatı

ING Bank, emekli maaşını taşıyanlara 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon sunarken, otomatik fatura talimatı verildiğinde ek 3 bin TL’ye kadar ek ödeme sağlıyor. Böylece toplamda 18 bin TL’ye varan bir promosyon elde edilebiliyor.

Yapı Kredi: 18 bin TL’ye varan nakit promosyon

Yapı Kredi, SGK emekli maaşını 3 yıl boyunca kendi bankasından almayı taahhüt eden emeklilere 18 bin TL’ye varan promosyon imkânı sunuyor. Ek ödül taahhütnamesi kapsamında verilen talimatlar ile maaş baremine bağlı olmaksızın 3 bin TL’ye kadar ek nakit ödül kazanma fırsatı da bulunuyor.

DenizBank: 12 bin TL’ye kadar promosyon fırsatı

DenizBank, emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden emeklilere 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon miktarı, maaş tutarına göre değişiklik gösteriyor.

Fibabanka: 12 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi

Fibabanka, SGK emeklilerine 3 yıl boyunca emekli maaşını bankadan alma taahhüdü karşılığında 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

İş Bankası: 12 bin TL’ye varan promosyon imkânı

İş Bankası da emekli maaşını taşıyan emeklilere 12 bin TL’ye varan promosyon sunuyor. Banka, emekli maaşlarının bir aya karşılık gelen tutarı üzerinden hesaplanan bu promosyonu 3 yıllık peşin olarak ödüyor.

Garanti BBVA: 15 bin TL’ye kadar promosyon avantajı

Garanti BBVA, emeklilere 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon sunuyor. Promosyon avantajından, 1 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında maaşını taşıyan emekliler faydalanabiliyor.

Akbank: 17.500 TL’ye varan ödül fırsatı

Akbank, SGK emekli maaşını taşıyanlara 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon sunarken, 2.500 TL chip-para ödülü ile birlikte toplamda 17.500 TL’ye varan ödül imkânı sağlıyor.

QNB Finansbank: 16.200 TL’ye varan promosyon ve indirim imkânı

QNB Finansbank, emekli maaşını taşıyan vatandaşlara 15 bin TL’ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim sunuyor. Bu kampanya ile emekliler, toplamda 16.200 TL’ye varan ödülden faydalanabiliyorlar.