Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın yaptığı açıklamaya göre, emeklilerin promosyon ödemeleri 28 Mart'tan itibaren banka hesaplarına yatırılacak. Bakan Işıkhan, "Kamu bankalarımız pazartesi gününden itibaren promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak. 28 Mart itibarıyla emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak." ifadelerini kullandı.

e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak... e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak...

Promosyon Miktarları Ne Kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de düzenlenen bir mitingde emeklilere yönelik müjdeli bir haber verdi. Kamu bankalarının, emeklilere yönelik promosyon ödeme miktarlarını 8 ila 12 bin TL arasında belirlediğini açıkladı. Bu miktarlar, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından, emekli vatandaşlara sunulacak.

Diğer Bankaların Durumu Ne Olacak?

Erdoğan, diğer özel bankaların da kamu bankalarıyla benzer promosyon ödeme miktarlarını belirlemesini beklediklerini ifade etti. 

Taahhüt Süresi ve Detayları

Kamu bankaları tarafından yapılan promosyon ödemeleri, genellikle 3 yıl süreyle bir taahhüt karşılığında gerçekleştiriliyor.