Emlak Konut, ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir kampanya duyurdu. Mevcut banka faiz oranlarının %3.19 - 4.50 arasında olduğu bir dönemde, bu kampanya %1,29 faiz oranı ve 72 ay vade seçeneği sunuyor. 

Kampanya detayları

Emlak Konut, düşük faiz oranlarıyla konut kredisi sağlayarak ev sahibi olmayı kolaylaştırmayı hedefliyor. %1,29 faiz oranı ve 72 ay vade imkanı sunulan kampanya, İstanbul ve İzmir dahil 16 şehirde geçerli olacak. Kampanyada ayrıca ara ödemeler ve artan taksitlerle ödeme kolaylığı sağlanacak. Peşin alımlarda %20-25 indirim seçenekleri de mevcut.

16 ilde proje

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, kampanyanın detaylarını açıkladı. Erdem, “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” kampanyası ile İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Denizli gibi 16 şehirde projeler sunduklarını belirtti.

Dört ayrı ödeme koşulu

Kampanya kapsamında dört farklı ödeme koşulu sunulacak:

Çeşme'de Orman Yangını Faciası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti Çeşme'de Orman Yangını Faciası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti
  • Peşin alımlarda %25 indirim.
  • %25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış: 6., 12. ve 24. aylarda ara ödemeler mevcut.
  • Yarısı peşin, kalan yarısı %1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme.
  • %25 peşinat, %1,29 vade farkıyla 72 ay sabit artan taksit seçeneği.

Bakanlıktan destek

Emlak Konut’un kampanyası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin destekleriyle gerçekleştirildi. Erdem, kampanyanın sektöre yeni bir dinamizm getireceğini ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanacağını belirtti.