Kahramanmaraş'ta Korkunç Kaza! İki Sözleşmeli Er Hayatını Kaybetti Kahramanmaraş'ta Korkunç Kaza! İki Sözleşmeli Er Hayatını Kaybetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin kongre süreci kapsamında Anadolu'da yoğun bir tura çıkmaya hazırlanıyor. AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısında alınan kararlarla, il, ilçe ve belde kongrelerinin 2024 yılı Ekim ayında başlayıp 2025 yılı Mart ayına kadar devam edeceği belirtildi. Erdoğan, kurmaylarına "Sahaya inin, çok çalışın. Partimize katkı sunacak iyi insanlar bulun" talimatını verdi.

Kongre Süreci Başlıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ekim 2024 ile Ocak 2025 arasında belde ve ilçe kongrelerinin, Aralık 2024 ile Mart 2025 arasında ise il kongrelerinin yapılacağını açıkladı. Kongre sürecinin ardından büyük kongrenin gerçekleşmesi planlanıyor.

Erdoğan 20 Şehri Ziyaret Edecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 8. Büyük Olağan Kongre hazırlıkları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşık 20 büyükşehirdeki kongrelere katılacağını ve bu kongreler üzerinden Anadolu'da geniş bir tur yapacağını duyurdu. Erdoğan'ın, sadece kadro değil, anlayış ve bakış açısında da bir değişim hedeflediği belirtildi.