Seçim sonrası vaatler unutuldu

Erdoğan, seçim dönemi boyunca muhalefetin memura ve emekliye zam yapacağı yönündeki vaatlerini hatırlatarak, bu sözlerin seçimlerin ardından unutulduğunu vurguladı. Gençlere, kadınlara, esnafa ve emeklilere verilen sözlerin seçim sonrası tutulmadığını belirten Erdoğan, "Düne kadar seçim kazanmak için hesapsızca atıp tutanlar, bugün ekmekten suya kadar ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar" dedi.

Fiyat artışları ve bahaneler

Erdoğan, muhalefetin vaat ettiği hizmetlerin neredeyse tamamında astronomik fiyat artışlarına gittiklerini ifade etti. "Ucuzlatacağız, fiyatını indireceğiz, hatta bedava yapacağız dedikleri hizmetlerde büyük artışlar var. Bu konuda gemi öyle bir azıya aldı ki kendi partilileri bile isyan etmeye başladı," diye konuştu.

Siyasi ahlak ve iftiralar

Sigara, alkol ve akaryakıta ÖTV zammı yapıldı Sigara, alkol ve akaryakıta ÖTV zammı yapıldı

Cumhurbaşkanı, muhalefetin verdiği sözlerin arkasında durmak ve hizmet etmek yerine bahaneler ürettiğini söyledi. Devraldıkları belediyelerde eski başkanlara iftira atacak kadar siyasi ahlaktan yoksun davranıldığını dile getiren Erdoğan, "Allah var, bu süreçte sadece bir kesime verdikleri sözlere sadık kalıyorlar; şahsi reklam ajansı olarak kullandıkları bazı medya mensuplarına Roma turu ile diyet borçlarını ödemekte hiçbir kusur etmiyorlar" dedi.