Esenyurt'un Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen korkunç cinayetin nedeni, iki aile arasındaki borç kavgası olduğu ortaya çıktı. Gece saatlerinde gerçekleşen olayda silahlı saldırganlar, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı öldürerek, Yusuf Erzen'i de ağır yaralayarak kayıplara karışmışlardı. Cinayetin ardından polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, bir şüpheli olan Murat Özer gözaltına alındı.

İddiaya göre saldırganlar, alacaklı oldukları baba Erzen'den borcun ödenmesini istediler. Ancak paralarını alamayınca bu durumdan öfkelenen baba Erzen, Whatsapp üzerinden küfürlü bir paylaşım yaparak tepkisini gösterdi. Saldırganlar, bu paylaşımdan sonra Erzen ailesini bulmak için tekel bayiine gitti ve orada Erzen kardeşleri gördü. Baba Erzen'i çağırmalarını isteyen saldırganlar, yaşanan arbede sonucu vahşetle sonuçlanan cinayeti işlediler.

Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu

Olayın daha öncesinde ise Erzen ailesinin büyük oğlunun saldırganlardan birini silahla yaraladığı ve şu anda cezaevinde olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu, cinayette şüpheli olan Murat Özer yakalanarak gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Yaşanan bu korkunç cinayetin ardından adli işlemler devam ediyor.