Tartışma cinayetle sonuçlandı

Olay, akşam saatlerinde Güvenevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Bedirhan Şener ve anneannesi Leyla Çetiner arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve Bedirhan Şener, anneannesini tabancayla rehin aldı.

Polis müdahalesi ve trajik son

Abdüllatif Şener, olayın ardından dışarı çıkarak polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin destek istemesi üzerine özel harekat polisleri de bölgeye gönderildi. Ancak bu esnada Bedirhan Şener, tabancasını ateşleyerek anneannesini vurdu.

Psikolojik sorunlar ve görgü tanıkları

Isparta'da Evlat Vahşeti: Osman Zeybek'i Öldüren Döndü Zeybek’in İfadesi Ortaya Çıktı Isparta'da Evlat Vahşeti: Osman Zeybek'i Öldüren Döndü Zeybek’in İfadesi Ortaya Çıktı

Bedirhan Şener'in psikolojik sorunları olduğu ileri sürüldü. Görgü tanıkları, olay öncesinde tartışma sesi duymadıklarını ancak 4 el silah sesi geldiğini belirttiler. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Bedirhan Şener, soruşturma için emniyete götürüldü. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Leyla Çetiner'in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Komşuların ifadeleri

Güvenevler Mahalle Muhtarı Seviye Ardıç, olay yerinde yaşananları aktararak, silah seslerinin ardından mahallede büyük bir panik yaşandığını söyledi. Bir diğer komşu ise silah seslerinin ardından Şener'in eşinin "annemi vurdular" diyerek bağırdığını belirtti. Komşular, olay sırasında büyük bir şok ve korku yaşadıklarını dile getirdiler.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.