Güncel

Fenerbahçe'den Ali Koç'un Ankara Ziyaretlerine İlişkin Açıklama

Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un Ankara'daki siyasi parti liderlerine yaptığı ziyaretleri hakkında açıklama yaptı

Abone Ol

Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un Ankara'daki görüşmeleri hakkında bir açıklama yaptı.

Koç'un, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası ortaya çıkan iddialara yanıt olarak, "Bu görüşmelerin herhangi bir siyasi gündemi veya amacı yoktur. Fenerbahçemiz, her zaman siyasetten uzak durmuş ve tüm siyasi partilere eşit mesafede olma ilkesini titizlikle korumuştur" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulumuzun, 19 Ağustos Pazartesi günü Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında gündeme getirilen asılsız ve art niyetli iddialar karşısında açıklama yapma gereği doğmuştur.

Bu nezaket ziyaretlerinin tek amacı, yeni Yönetim Kurulumuzun önemli sosyal paydaşlarımız olan siyasi parti liderlerine tanıtılmasıdır. Görüşmelerin, iddia edildiği gibi veya başka bir şekilde herhangi bir siyasi gündemi bulunmamaktadır.

Dünyanın en büyük spor kulübü olan Fenerbahçemiz, siyasetten uzak durma prensibini benimsemiş ve tüm siyasi partilere eşit mesafede olmayı önemsemiştir.

Kulüp olarak önceliğimiz, Türk sporuna hizmet etmek ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmektir. Fenerbahçe’nin adını siyasi tartışmalarla ilişkilendirmek büyük bir yanlıştır. Kamuoyundan, bu mesnetsiz ve gerçek dışı iddialara itibar etmemelerini rica ediyoruz."