Güncel

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur istifa etti

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Timur, "Şampiyonluktan 1 ay önce başkanımıza bu konuyu ilettim. Yönetimde olmak istemediğim talebimi ilettim. Şampiyonluk yarışında bunu söylemek imkansızdı. Sportif A.Ş'deki görevimiz devam ediyor demek zorundaydım. Sonrasında da sevincimize limon sıkmak istemedim.

Abone Ol

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Timur, "Şampiyonluktan 1 ay önce başkanımıza bu konuyu ilettim. Yönetimde olmak istemediğim talebimi ilettim. Şampiyonluk yarışında bunu söylemek imkansızdı. Sportif A.Ş'deki görevimiz devam ediyor demek zorundaydım. Sonrasında da sevincimize limon sıkmak istemedim. Susmam gerekiyordu öyle yaptım." şeklinde konuştu.

Timur, iftiraların sosyal medyada da yayıldığını ve bu sürecin Galatasaray'ı olumsuz etkilediğini belirtti. Ayrıca sponsorlukla ilgili yapılan eleştirilere de değinerek, "Sponsorlukla ilgili eleştiriliyorum. 40 milyonluk sponsorluk imzalatmışım. İftiraların durması için sustum, olmadı. Bu iş Florya'ya kadar taşındı. Ben 1 yıl boyunca kan kustum, kızılcık şerbeti içtim." dedi.

Timur'un açıklamalarında vurguladığı önemli bir nokta da, Galatasaray'ın sorunlarının sadece sportif başarılarla sınırlı olmadığıydı. Timur, "Sizce Galatasaray'ın en büyük sorunu bir sene daha şampiyon olup olmaması mı, yoksa Galatasaray her ivme kazandığında Galatasaray'a bu kadar bela açan, insanları kirleten bu kötü siyaset mi? Hangisi daha büyük problem?" diye sordu.