Güncel

Galatasaray Yıldız İsim İle Yolları Ayırmaya Hazırlanıyor! Sağ Bek ve Orta Saha İçin Hedefler Belirlendi

Galatasaray, geçen sezon bekleneni veremeyen Brezilyalı isim ile yollarını ayırmayı planlıyor ve gelecek teklifleri değerlendirecek.

Abone Ol

Galatasaray, geçen sezon beklentilerin altında kalan Tete ile yollarını ayırmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Brezilyalı futbolcuya gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

Geçen sezon yeterli performansı sergileyemeyen Tete'nin, Avusturya kampındaki performansı da teknik heyet tarafından yeterli bulunmadı. Yönetim, 24 yaşındaki futbolcunun satışı ya da kiralanması için gelen teklifleri dikkate alacak. Tete'ye, daha önce Brezilya'nın Palmeiras takımının ilgisi olmuştu ve ülkesinden başka teklifler aldığı da öğrenildi.

Galatasaray'da Zaha, Ziyech, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün ve Yusuf Demir gibi oyuncuların bulunması, Tete'nin ayrılma ihtimalini artırıyor. Yönetim, takımda yabancı oyuncu sayısını azaltmayı da hedefliyor. Geçtiğimiz yaz Shakhtar Donetsk'ten bedelsiz transfer edilen Tete, Galatasaray'da 45 resmi maçta 3 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Galatasaray, sağ bek ve orta saha transferleri için çalışmalarını sürdürüyor. Sağ bek mevkii için Elias Jelert, Bah, Kabore ve Toljan isimleri gündemde. Orta saha transferi için ise kulüp, 20 milyon Euro bütçe ayırmış durumda.