Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Yasin Tepe'nin istifasının ardından yeni bir atama gerçekleştirildi. Tepe'nin yerine, daha önce Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmış ve şu anda Milli Eğitim Bakanlığı'nda Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Yeteneklilerin Geliştirilmesi Daire Başkanı olarak görev yapan Dr. Erdal Kılınç atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Yeni Genelge: Boş Dersler Artık Belirli Öğretmenler Tarafından Doldurulacak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Yeni Genelge: Boş Dersler Artık Belirli Öğretmenler Tarafından Doldurulacak

Dr. Kılınç, 5 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başlayacak. Eğitim alanındaki başarılı geçmişiyle tanınan Kılınç, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Bilimleri ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun oldu. Ayrıca Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Eğitim Bilimleri yüksek lisansını ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde doktorasını tamamladı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Dr. Erdal Kılınç, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yeni görevine başlamadan önce, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak da önemli çalışmalar yürütmüştü.