Cumhurbaşkanlığı Programı'nda belirtilen saate göre bugün gerçekleşecek Kabine Toplantısı saat 15:00'da başlayacak.

3 haftadır gerçekleşmeyen kabine toplantısının gündemi epey yoğun durumda.

Yapılan son Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerle ilgili ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız" diyerek emekli zammının geleceğine işaret etmişti.

Yurt dışı çıkış harcına zam geldi (Yurt dışı çıkış harcı ne kadar oldu?) Yurt dışı çıkış harcına zam geldi (Yurt dışı çıkış harcı ne kadar oldu?)

Geçtiğimiz ABD ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, kamuda mülakat tartışmalarıyla ilgili "Seçim vaatlerim içinde böyle bir söz verdiysem, bunu Milli Eğitim ve İçişleri bakanlarımla görüşerek yeni bir yol haritasıyla ilerletiriz" ifadesini kullanmıştı. Ekim ayında atamalarının duyurulacağı açıklanan öğretmenler, bu Kabine Toplantısında mülakat konusunun netleşmesini bekliyor.

Ayrıca Cumhurbaşkanı'nın Azerbaycan seyahatiyle ilgili de bilgi vereceği düşünülüyor. Kabine toplantı sona ermesiyle birlikte, her toplantı sonrasında olduğu gibi Erdoğan'ın akşam saatlerinde basın toplantısı gerçekleştireceği düşünülüyor.