2025 Hac Organizasyonu kapsamında hacı adaylarının ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için süre uzatıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, hac ibadeti için kutsal topraklara gitmek isteyenlerin ön kayıt işlemlerinin 27 Eylül Cuma gününe kadar uzatıldığını duyurdu.

Başvuru işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek. Başvuru için 750 lira ön kayıt ücreti, anlaşmalı bankalara yatırılacak.

Engelli, Hasta veya Yaşlı Adaylar: Bu gruptaki kişiler, hacca daha önce gitmemiş birini refakatçi olarak kaydettirebilecek.

Tavşantepe Köy İmamının Telefonunda Grup Seks Videoları Bulundu! Tavşantepe Köy İmamının Telefonunda Grup Seks Videoları Bulundu!

0-12 Yaş Çocuklar: Ebeveynleri, çocuklarının ön kayıtlarını yapabilecek, ancak bu yaş grubundaki çocuklar ebeveynlerinin kura kat sayılarını etkilemeyecek.

Grup Başvuruları: Akrabalık bağı olmayan kişiler, 7 kişiyi geçmemek şartıyla grup halinde müracaat edebilir ve tek bir kura numarası ile kuraya katılabilir. Akrabalık bağı olan kişiler, 7 kişilik sınırı aşsalar da tek kura numarası için belgeleriyle müracaat edebilecekler.

Hac başvuru süreci, e-Devlet üzerinden yürütülecek.