Hatay'ın Antakya ilçesinde trafikte meydana gelen bir yol verme tartışması, sürücü ile polis memuru arasında ciddi bir gerilime yol açtı. Olay, Mart ayında Habibi Neccar kavşağında seyir halindeyken yaşandı. Sürücü Emre Akgül ile sivil ekip aracı kullanan bir polis memuru arasında, yol verme meselesi yüzünden başlayan tartışma, kornaya basmayla başlayıp karşılıklı tepkilerle devam etti.

2024 MEB Üstün Başarı Belgesi Ödülleri Açıklandı! İşte Ödenecek Miktarlar... 2024 MEB Üstün Başarı Belgesi Ödülleri Açıklandı! İşte Ödenecek Miktarlar...

Olay anına ait görüntüler, Akgül'ün aracındaki kamera tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Akgül ve polis memurunun trafikte yol verme nedeniyle birbirlerine karşı agresif tutumlar sergilediği görüldü. Olayın devamında, Akgül, polis memurunun ikazı üzerine aracını yol kenarında bekleyen başka bir polis grubunun yanına çekti. Bu sırada polisin dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle Akgül’e trafik cezası uygulandı.

Yaşananların ardından Akgül, trafiği tehlikeye sokacak hareketlerde bulunduğu gerekçesiyle polis memuru hakkında şikayetçi oldu. Bu şikayet üzerine olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Soruşturma, her iki tarafın da ifadelerine başvurularak devam ediyor.