Konya'da masaj salonunda çalışan 20 yaşındaki E.K., iş arkadaşı S.K.'nın evinde yaşadığı dehşet verici olayla sarsıldı. E.K., alkol aldıktan sonra bilincini kaybetti ve ertesi sabah bir kabusa uyandı. Aldığı cinsel ilişki videoları ile toplu tecavüze uğradığını öğrenen E.K., şantaj ve tehditlerle tekrar aynı eve dönmek zorunda kaldı. Bu defa da şiddete maruz kalan genç kadının o anları sosyal medyada paylaşıldı.

Screenshot 509 H477

Kabusa Uyanış

E.K., olayın ertesi sabahında aldığı cinsel ilişki videolarıyla kendisine neler yapıldığını fark etti. İddianamede yer alan ifadesinde E.K., "İçki içtikten sonra bilincimi kaybetmişim. Sabah kendime geldiğimde ne olduğunu anlayamadım. Bir gün sonra WhatsApp'tan cinsel ilişki videoları gönderdiler. Görüntülerde baygın haldeyken ilişkiye girdiklerini gördüm. Eve gelmezsen videoları yayacaklarını söylediler. Bunun üzerine eve gittim. Ağlarken üzerimdeki kıyafetleri zorla çıkarttılar ve tekme yumrukla uzun süre dövdüler. Aldığım darbeler nedeniyle bayılmışım" dedi.

PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman? PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman?

Arkadaşının İhaneti

Olayın planlayıcısı olan iş arkadaşı S.K., ifadesinde komployu itiraf etti. S.K., "Cinsel olayın olduğu gün birlikte alkol aldık. O gün A.S. beni sürekli dövdü ve saçlarımdan çekerek diğer odaya götürdü. Diğer arkadaşların kafaları güzelleşince E.K. ile ilişkiye girmişler. Sabah E.K. kendine geldiğinde ne oldu bana diye sordu. Ben olanları anlattım. O bana niye yardım etmedin dedi. Ben de darp edildiğimi söyledim" diye konuştu.

E.K.'nın yaşadığı korkunç olaylar, S.K.'nın ifadeleriyle daha da netleşti. E.K., alkol almasının ardından bilincini kaybettiğini ve sabah kendisine geldiğinde evden ayrıldığını belirtti. Ancak bir gün sonra tehdit mesajları aldı ve zorla eve döndü. Burada yaşadığı şiddet anları sosyal medyada paylaşıldı, E.K. aldığı darbeler nedeniyle tekrar bilincini kaybetti.