Söz konusu olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşandı. 40 yaşındaki İ.Ç sokaklardan atık kağıt ve geri dönüştürebilir ürünleri topladığı esnada üç tekerli motosikletiyle bir marketin önünde durdu. İ.Ç. iş yerinden karton kutuları alıp, aracının arka bölümüne koydu.

Nuri Alço Ev Sahibiyle Mahkemelik Oldu: Ödediği Kira Şaşırttı Nuri Alço Ev Sahibiyle Mahkemelik Oldu: Ödediği Kira Şaşırttı

Duvara Çarparak Durdu

M.T (17) ve arkadaşı E.Y. (22) ise İ.Ç.'ye ait üç tekerlekli araca odaklandı. İ.Ç., üç tekerlekli motosikletinin aracının kasasına kartonları koyduğu esnada, direksiyona geçen M.T motoru çalıştırırken arkadaşı da çevreyi kontrol etti. Şüpheliler araç sahibi görmeyince sahibiyle beraber motosikleti çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasında kayıt altına alındı.

Motoru çalan M.T. bir süre hareket halinde ilerledikten sonra, İ.Ç.'nin yüksek sesle bağırmasıyla duvara çarparak durdu. Bu sırada İ.Ç. motosikletten aşağıya düştü. Üç tekerlekli motosikleti çalan M.T. ve arkadaşı E.Y araçla beraber bölgeden uzaklaştı.

Yaşanan olayın üzerine bölgeye Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı olan Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan polis güvenlik kameralarını kontrol ederek şüphelilerin kaçmış olduğu yeri ortaya çıkardı. Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde bir adrese düzenlenen operasyonla her iki şüpheli de yaka paça yakalandı. Üç tekerlekli motosiklet ise sahibine geri verildi.