Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) Adli ve İdari Yargı 2024 Yılı Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladığını duyurdu. Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Adli ve İdari Yargı 2024 Yılı Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladık. Kararname, HSK internet sitemizde (hsk.gov.tr) birazdan yayımlanacak. Yeni görev yerlerine atanan hakim ve Cumhuriyet savcılarımıza adaletin tecellisi yolunda başarılar diliyorum. Kararname, hakim ve savcılarımız ile aileleri, yargı camiamız ve ülkemiz için hayırlı olsun."

Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları

Yeni görev yerlerine atanan hakim ve savcıların adalet sistemine önemli katkılar sağlayacağı belirtilirken, bu kararnameyle yargıdaki değişikliklerin yargı camiası ve ülke genelinde olumlu etkiler yaratması bekleniyor. Kararname detaylarına HSK'nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabileceği bildirildi.