Nuri Alço Ev Sahibiyle Mahkemelik Oldu: Ödediği Kira Şaşırttı Nuri Alço Ev Sahibiyle Mahkemelik Oldu: Ödediği Kira Şaşırttı

2023-2024 Süper Lig sezonunu 102 puan toplayarak şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlarıyla buluştu. Binlerce taraftarın katıldığı kutlamada, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un isminin yazdığı Galatasaray formasını giymesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ali Koç Forması Giyerek Kutladı

Heyecanın doruklara ulaştığı Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, ligin 38. ve son haftasında kritik Konyaspor deplasmanından 3-1'lik skorla galip ayrılarak sezonu zirvede tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, bu başarıyı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarıyla doyasıya kutladı. Gecenin en dikkat çeken anlarından biri, Süper Lig'de gol kralı olan Mauro Icardi'nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un isminin yazılı olduğu Galatasaray formasını giymesi oldu.

"Uyuma" İşareti De Yaptı

Kutlamalar sırasında Mauro Icardi, balkonda taraftarların tezahüratlarına eşlik ederken daha önceki gol sevinçlerinden tanınan "Uyuma İşareti"ni de yaparak rakibi Fenerbahçe'ye bir göndermede daha bulundu. Bu hareket, taraftarlar arasında büyük alkış aldı.

Geceye De Damga Vurdu Icardi Florya Ojml

'Fener Ağlama' Tezahüratı Yaptı

Florya'da gerçekleştirilen kutlamalarda, Mauro Icardi'den ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye bir başka gönderme daha geldi. Yıldız futbolcu, çalan şarkı sonrası 'Fener ağlama' tezahüratları yaparak taraftarlarla birlikte eğlendi. Bu anlar, sosyal medyada geniş yankı buldu ve Galatasaray taraftarları tarafından büyük beğeni topladı.

Geceye De Damga Vurdu Icardi Florya Yeh0

Galatasaray, sezon boyunca gösterdiği üstün performansla taraftarlarını gururlandırırken, Icardi'nin bu özel kutlamadaki hareketleri, şampiyonluk sevincini ikiye katladı.