Eski Fenerbahçeli futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırının ardından aranan dört kişiden ikisinin yakalandığını açıkladı.

MEB'den Öğretmenlere Taslak Ders Kitabı İnceleme Görevi! Ücretler Açıklandı MEB'den Öğretmenlere Taslak Ders Kitabı İnceleme Görevi! Ücretler Açıklandı

Yerlikaya, Beykoz ilçesinin Kavacık Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalara dair bilgi verdi. Yapılan araştırmalarda, saldırıyı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlendi ve saldırganların yakalanmasına yönelik operasyonlar başlatıldı.

Saldırıya karıştığı tespit edilen şahısların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. olduğu belirtildi. Yardım eden E.Ü. ve M.A. yakalanırken, motosikleti süren O.M. ile silahla ateş eden O.D.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma titizlikle devam ediyor.