Kahta ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, Ayşe Derya Alptekin (33) isimli bir kadın ve eşi Tevfik Alptekin (33) yaşamlarını yitirdi. Çiftin sadece 2 ay önce evlendikleri öğrenildi.

Kaza, 11 Mayıs'ta Kahta-Adıyaman kara yolundaki havaalanı kavşağında gerçekleşti. Tevfik Alptekin’in kontrolünü kaybettiği 02 AAP 476 plakalı araç takla attı ve istinat duvarına çarptı. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ayşe Derya Alptekin’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralanan sürücü Tevfik Alptekin ise Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak... e-Devlet'te yeni hizmet erişime açıldı! Büyük kolaylık sağlayacak...

Ağır yaralı olarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Tevfik Alptekin, hastanenin yoğun bakım ünitesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaşamını yitiren çiftin 2 ay önce evlendikleri öğrenildi.

Alptekin çiftinin cenaze töreniyle birlikte yan yana defnedilecekleri belirtildi.