Burdur'un Gölhisar ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, baba ve oğul tüfekle öldürüldü. Olayın zanlısı Metin K. (42), gözaltına alınarak tutuklandı.

Konak Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda meydana gelen olayda, Metin K., damlama sulama sistemleri işi yapan Ramazan Tin (53) ve oğlu Muharrem Tin (32) ile yaşadığı bir anlaşmazlık sonucu tüfekle ateş açtı. Ramazan Tin olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Muharrem Tin hastaneye kaldırıldı fakat burada da yaşamını yitirdi.

Metin K., olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, sağlık kontrolünün ardından Gölhisar Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıktaki sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan Metin K., tutuklandı.

Galatasaray, Osimhen'i KAP'a bildirdi! İşte süper yıldızın maliyeti Galatasaray, Osimhen'i KAP'a bildirdi! İşte süper yıldızın maliyeti

Metin K., ifadesinde, maktullere sattığı aracın parasının bir kısmını 6-7 aydır alamadığını, kendisinin oyalandığını ve olay günü sinirlenerek bu cinayeti işlediğini belirtti.