Meteoroloji'den yağış uyarısı

Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbul'da saat 09.00 ile 15.00 arasında yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Özellikle sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Valilikten tedbir çağrısı

İstanbul Valiliği de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine dayanarak bir açıklama yaptı. Açıklamada, kentte bugün yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği belirtildi. İstanbullulardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji ve valilikten yapılan peş peşe uyarılara göre, İstanbul'da bugün kuvvetli yağışların olumsuz etkileri olabilir. Sel, su baskını, yıldırım, heyelan gibi durumlar karşısında vatandaşların tedbirli olmaları önem taşıyor. Ayrıca, kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması gerekiyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre, yağışların saat 09.00 ile 15.00 arasında etkili olması bekleniyor. Yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışların özellikle bu saat diliminde etkili olacağı belirtiliyor.