Fatih Altaylı’dan yeni asgari ücret tahmini: İki olası rakamı açıkladı Fatih Altaylı’dan yeni asgari ücret tahmini: İki olası rakamı açıkladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Talas Belediyesi Grup Başkanvekili Şahin Ülker, yaptığı açıklamada kendisiyle birlikte Talas Belediyesi Meclis Üyeleri Ramazan Bülbül, Yaşar Tuğrul Ercan, Mücahit Kısmet, Bünyamin Türkmen, eski İl Disiplin Kurulu Başkanı Mazhar Polat, Kocasinan Başkan Yardımcısı ve İl Disiplin Kurulu Üyesi Ayşegül Çakmak ile İl Disiplin Kurulu Üyesi Abdullah Özsuveren'in İYİ Parti'den istifa ettiklerini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ülker, bundan sonraki süreçte bağımsız olarak yollarına devam edeceklerini belirtti. Ülker, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Partiye katıldığımız günden bu yana, halkımız için verdiğimiz mücadelede ne yazık ki kişisel çıkar peşinde koşanların etkisiyle çalışmalarımıza yeterince destek bulamadık. Hem yerelde hem de genel merkezde halkın taleplerine karşılık verecek bir yapı kurulacağına olan inancımızı yitirdik. Bu koşullar altında, halkımızın haklarını daha güçlü savunabilmek için partimizden istifa ederek bağımsız olarak devam etme kararı aldık. Bu adım, daha adil, şeffaf ve halkın yanında duran bir siyaset anlayışı için atılmıştır."