MEB  Tarafından Ünlü Oyuncuların Rol Aldığı "Velivizyon" Platformu Tanıtıldı MEB Tarafından Ünlü Oyuncuların Rol Aldığı "Velivizyon" Platformu Tanıtıldı

AK Parti, 23. yaşını büyük bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Kutlama, yarın Ankara'da yapılacak ve bu özel günde bazı yeni isimler AK Parti'ye katılacak. Bunlardan biri, 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den İstanbul milletvekili seçilen Seyithan İzsiz.

Seyithan İzsiz, "Yeniden kendi partime dönüyorum. Aslında AK Partiliydim; 2003'ten bu yana partinin tüm kademelerinde görev aldım. Son olarak İBB belediye meclis üyesi olarak görevimi sonlandırmıştım. Geçtiğimiz seçimde, İYİ Parti'nin kurucu lideri Meral Akşener'in önerisiyle İYİ Parti listelerinden Meclis'e girdim" dedi.

İzsiz, İYİ Parti'nin merkezde bir konum elde edemediğini belirterek, "Amacımız İYİ Parti'yi merkezde bir konuma taşımaktı, ancak bu mümkün olmadı. İstifamdan sonra tekrar partimize davet aldık. Bundan sonra ailemizle birlikte memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.