Güncel

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine 523 öğrenci alınacak! Başvurular başladı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA), 483 erkek ve 40 kadın olmak üzere toplamda 523 öğrenci alımı yapılacak. İşte başvuru tarihi ve şartlar..

Abone Ol

Resmi Gazete'de paylaşılan ilan kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ve astsubay ihtiyacının giderilmesi amacıyla, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına 483 erkek ve 40 kadın olmak üzere toplamda 523 öğrenci alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular nereden yapılır?

İlana başvurmak isteyen adaylar, şartlara yönelik detaylara, www.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının https://kamuilan.sbb.gov.tr adreslerinde bulunan 2024 Yılı JSGA Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Başvuru Kılavuzu" ile erişim sağlayabilecek.

Son başvuru tarihi ne zaman?

Adaylar, başvurularını 5-25 Temmuz tarihleri arasında https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi, JSGA Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden e-Devlet kapısı aracılığıyla gerçekleştirebilecekler. Çevrim içi ortam haricinde posta yoluyla veya kurum gidip yapılan başvurular geçerli sayılmayacak.

Başvurusu onaylanıp seçme sınavlarına girmeye hak kazanan aday listesi, sınavlar hakkında uygulama detayları, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer tüm duyurular PTS'den açıklanacak.