Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üç haftalık sürecin ardından yeniden toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başlanlığında bir araya gelecek görüşmelerde Ortadoğu'nun savaş gündemi, ekonomi, terörle mücadele gibi dikkat çeken konular masaya yatırılaca. Haniye'nin şehit olmasının ardından Instagram'a erişim engeli koyulması gündeme oturmuştu. Erdoğan'ın kabine sonrası alınan kararlar hakkınd yasak konusu hakkında açıklama yapacağı da değerlendiriliyor.

MEB  Tarafından Ünlü Oyuncuların Rol Aldığı "Velivizyon" Platformu Tanıtıldı MEB Tarafından Ünlü Oyuncuların Rol Aldığı "Velivizyon" Platformu Tanıtıldı

KABİNE SONRASI AÇIKLANACAK

BTK kararıyla erişimine kısıtlama getirilen Instagram için nasıl bir yol haritası belirleneceği ve Meta'yı kapsayacak yaptırımların kabine sonrasında belli olacağı düşünülüyor.

SALDIRI GİRİŞİMİ İDDİASI

İran'ın, İsrail'e yönelik düzenleyeceği iddia edilen misilleme ve İsrail'in Gazze başta olmak üzere Lübnan'a yönelik saldırıları da masada yerini alacak. Türkiye'nin bölgedeki ateşi en aza indirmek için yapacağı diplomatik girişimler gözden geçirilecek.