Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyaldemokrat Halkçı Parti'yi (SHP) desteklediği iddialarını "asparagas haberler" olarak nitelendirdi. Kılıçdaroğlu, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Öyle bir şey yok arkadaşlar" dedi.

Siyasette şiddetin olmaması gerektiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, siyasetin iyilikte yarışma alanı olması gerektiğini düşündüğünü söyledi. Ayrıca, bir belediye başkanının kazanmasının ardından yapılan sevinç gösterilerinin normal karşılanması gerektiğini, ancak şiddetin kabul edilemez olduğunu belirtti. Özellikle, bir insanın ölümüne yol açacak şiddetin asla kabul edilemeyeceğini ifade etti.

Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu Başvuran kişilere geri ödemesiz kredi verilecek. Şartlar belli oldu

Kılıçdaroğlu, Şerafettin Bey'in sağlık durumu hakkında bilgi vererek, doktorların ve sağlık ekibinin gerekli özeni gösterdiğini ve Şerafettin Bey'in iyi durumda olduğunu söyledi. Hayatını kaybetmemesinin en büyük teselli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, hastanenin başhekimine ve çalışanlarına teşekkür etti.