Muğla'nın Mente ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Hasan Bulut'un birlikte yaşadığı Hanife Yılmaz'ı (36) üzerine benzin dökerek ateşe verdiği ortaya çıktı. Ağır yaralanan Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken, Bulut, Yılmaz'ın intihar ettiğini iddia etmişti. Ancak, ifadesine başvurulan üvey oğlu Halil A. (16), "Hasan Bulut, bizi ölümle tehdit ederek korkuttuğu için gerçeği sakladık" dedi.

Basliksiz 2 5Dgd

Muğla Menteşe'nin Düğerek Mahallesi'nde 19 Mayıs'ta meydana gelen olayda, oto elektrikçi Hasan Bulut ile dini nikahlı eşi Hanife Yılmaz, evin bahçesinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Hasan Bulut, Yılmaz'ın üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Vücudu alevler içinde kalan Yılmaz, yardım çığlıkları attı.

AK Parti milletvekili Ünüvar ile BBP lideri Destici’nin kızları Meclis’te işe alındı AK Parti milletvekili Ünüvar ile BBP lideri Destici’nin kızları Meclis’te işe alındı

Annelerinin çığlıklarını duyan C.A. ile H.A., bahçeye çıktıklarında annelerini yanar halde gördüler. Üvey babaları tarafından gerçeği saklamaları için tehdit edilen çocuklar, korkunç olayı cinayetten bir ay sonra anlattılar. Çocuklar, üvey babaları Bulut'un annelerinin yanışını gülerek izlediğini ve gerçeği saklamaları için kendilerini tehdit ettiğini ifade ettiler.

Basliksiz 1 Owhd

Vücudunda 2. ve 3. derece yanıklar oluşan Yılmaz, tedavi için kaldırıldığı İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 23 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Karısını yakarak öldüren Hasan Bulut, 22 Mayıs'ta yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili genişletilen soruşturma kapsamında cinayeti işlediği netleştirilen Bulut, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.