PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman? PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman?

İstanbul Ümraniye'de Finans Kent Mahallesi 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşanan olayda, kardeşinin sınıf tekrarı yapacağını öne süren İbrahim D., öğretmenler Vedat K. ve Orhan B. ile tartıştıktan sonra iki öğretmeni yumrukla darbetti.

Polis ve sağlık ekipleri müdahale etti

Tartışmanın ardından olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, darp edilen öğretmenlere müdahale etti. Öğretmenler hastaneye giderek darp raporu aldı. Şüpheli İbrahim D. ise Çakmak Şehit Sedat Yabalak Polis Merkezi Amirliği'nde ifade verdi.

Soruşturma başlatıldı

Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu olayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Ümraniye ilçesindeki 30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmenler odasında bir öğretmenimize yapılan fiziki saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış, şüpheli gözaltına alınmıştır. Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıyı kınıyorum." ifadelerini kullandı.