Türk Telekom'a dev kar, işçilere açlık sınırı Türk Telekom'a dev kar, işçilere açlık sınırı

Melikgazi ilçesinde, kızı Buse Erkin'i bıçaklayarak öldüren Yunus Yılmaz (48), ilk kez hakim karşısına çıktı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle yargılanan Yılmaz, savunmasında öldürme kastı olmadığını iddia ederek, "Hiçbir baba kızına kıyamaz" dedi.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Olay, 3 Mayıs'ta Melikgazi ilçesi Porsuk Sokak'ta yaşandı. Evli ve bir çocuk annesi olan Buse Erkin, babası Yunus Yılmaz ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Erkin, babasına taşla vurduktan sonra, Yılmaz kendini korumak amacıyla üzerinde taşıdığı meyve bıçağını kullandı. Ağır yaralanan Erkin, çevredeki bir pide fırınına sığınmaya çalışsa da aldığı bıçak darbeleri sonucu dört gün sonra hayatını kaybetti.

"Hasımlarım Olduğu İçin Bıçak Taşıyordum"

38 suç kaydı bulunan Yunus Yılmaz, savunmasında kızını öldürmek gibi bir niyetinin olmadığını ve yaşadığı olayın kazayla sonuçlandığını öne sürdü. Yılmaz, "Kızım bana taşla vurunca şuurumu kaybettim, sadece kendimi korumak için bıçağı savurdum" dedi. Kızının kocasıyla yaşadıkları sorunlar nedeniyle tartışma yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, hasımları olduğu için bıçak taşıdığını söyledi.

Mahkeme Devam Ediyor

Buse Erkin’in eşi D.E., duruşma sırasında sanığa tepki gösterdi ve mahkeme salonundan çıkarıldı. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.