Konut Piyasasında Grafik Tersine Döndü: Faizlerde Düşüş Olacak Konut Piyasasında Grafik Tersine Döndü: Faizlerde Düşüş Olacak

Başıboş sokak köpekleri hakkında kanun teklifinin TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda gündeme alınması sonrası komisyonu bozarak ortalığı karıştıran sözde hayvanseverler şimdi de yeni bir gezi ayaklanması için halkı sokağa çağırdı.

HALKI SOKAĞA DAVET ETTİLER

Ankara Kuğulu Park'ta eylem başlatan sözde hayvanseverler "Yıllar önce üç beş ağacı nasıl koruduysak, bugün de hayvanları öyle koruruz" yazılı pankartları taşıdılar. Halkın sokağa inmesi konusunda çağrı yapan provokatörler, yasanın geçmesi durumunda hükümetin kadın ve çocukları da uyutacağına yönelik dayanaksız ve akıl dışı sloganlara yer verdiler. Sabaha kadr eylemlerini sürdüren sözde hayvanseverler, yasa geri çekilene kadar eylemlere devam edecekleri belirttiler.

"YASAYI SOKAKTA BİZ YAZACAĞIZ"

Yurdun çeşitli noktalarında eş zamanlı provokasyonı sürdüren provokatörler "Yasayı sokakta biz yazacağız" şeklinde konuşarak hükümete gözdağı vermeye çalıştılar. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise 2'nci Gezi kalkışması için çağrıda bulundu. Kalkışma çağrısına muhalefet vekilleri de katıldı. CHP'li Veli Ağbaba insanları sokağa çağırarak, sözde hayvanseverlerin eylemini, Milli Mücadele yıllarındaki mücadeleyle karılaştırdı. CHP'li Tahsin Ocaklı "CHP bütün organlarıyla, örgütleriyle, yöneticileriyle bu yasanın çıkmaması için direnişi sürdürecektir" şeklinde konuştu. İyi Partili Nimet Özdemir de "Köpeklerden sonra kadınlar ve çocukları da öldürecekler" dedi. DEM'li Perihan Koca ise "Tek çaremiz öfkemizi örgütlemekte, tek çaremiz birliğimizde. Bu kanlı yasayı geri püskürtmeyin yolu halkın gücünü göstermekte" diyerek sokağa inme konusunda çağrıda bulundu.