Güncel

KPSS'siz personel alımı: Hemşire, temizlik görevlisi ve yaşlı bakım görevlisi

Kızılay, 9 Ağustos 2024 itibarıyla yeni personel alım ilanlarını duyurdu. Kızılay kariyer sayfasında yayınlanan ilanlarda, çeşitli kadrolar için KPSS şartı aranmaksızın personel alımı yapılacağı bildirildi. Hemşire, yaşlı bakım teknikeri ve temizlik görevlisi gibi pozisyonlar için yapılan bu alımlarla ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru şartları haberimizin devamında.

Abone Ol

Kızılay, çeşitli kadrolar için KPSS'siz personel alımı yapacak

Kızılay tarafından yapılan duyuruya göre, hemşire, yaşlı bakım teknikeri ve temizlik görevlisi pozisyonları için KPSS şartı aranmaksızın personel alımı yapılacak. Bu ilanlar, ilgili alanda tecrübeye sahip ve gerekli eğitimleri tamamlamış adaylara hitap ediyor. Adayların başvurularını Kızılay kariyer sitesi üzerinden yapmaları gerekiyor.

Alım yapılacak pozisyonlar ve başvuru şartları

Yaşlı Bakım Teknikeri:
Kızılay, yaşlı bakım teknikeri pozisyonu için başvuru alıyor. Adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları veya bu alanda sertifikalı kurs almış olmaları gerekiyor. Ayrıca, bu alanda en az 1 yıl deneyim şartı aranıyor. Görev tanımı içinde sağlık kuruluşlarına sevk edilen yaşlılara refakat etmek bulunuyor. İstanbul’da ikamet eden ya da edebilecek durumda olan adaylar tercih edilecek. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğin bulunmaması gerekiyor.

Temizlik Görevlisi:
En az ilköğretim mezunu olan ve temizlik alanında en az 2 yıl deneyime sahip adaylar, temizlik görevlisi pozisyonu için başvuruda bulunabilirler. Bu pozisyon için adayların, alternatif yüzeylerde kullanılabilecek kimyasallar hakkında bilgi sahibi olmaları, ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü ve öğrenmeye açık olmaları isteniyor. İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek adaylar tercih sebebi olacak.

Hemşire:
Hemşire pozisyonu için adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Ayrıca, en az 2 yıl deneyime sahip olan, hasta bakımı planlama ve uygulama becerilerine sahip, hasta güvenliği odaklı çalışan ve güçlü iletişim becerilerine sahip hemşireler tercih edilecek. Adayların sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın ve problem çözme becerisi gelişmiş olmaları bekleniyor.

Başvuru süreci ve detaylar

Kızılay’ın personel alımına başvurmak isteyen adaylar, başvurularını internet üzerinden yapabilecekler. Başvuru için Kızılay kariyer sayfasındaki ilgili ilanlara yönlendirme yapılacak ve adayların bu sayfada özgeçmiş oluşturarak başvuru yapmaları gerekecek. Başvuru işlemleri için adaylar, Kızılay Kariyer sayfasını ziyaret edebilirler.