Güncel

Kuveyt Türk'ten çiftçilere destek: TÜMOSAN ile işbirliği

Kuveyt Türk, tarımsal yatırımları teşvik etmek ve çiftçilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla TÜMOSAN ile yeni bir işbirliği başlattı. İşbirliği kapsamında, traktör finansmanı, servis hizmetleri ve birçok farklı alanda çiftçilere finansal kolaylıklar sunulacak.

Abone Ol

TÜMOSAN Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen imza törenine, Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz ile TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun katıldı. Bu işbirliği, hem çiftçilerin finansal yükünü hafifletmeyi hem de tarım sektöründe ekonomik büyümeyi desteklemeyi amaçlıyor. Çiftçilere özel finansman çözümleriyle Türkiye ekonomisine katkı sağlanması hedefleniyor.

TÜMOSAN bayilerine özel avantajlar

İşbirliği kapsamında, TÜMOSAN bayilerine yönelik olarak traktör finansmanı, teminat mektubu oranları ve Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS) Anlaşması gibi çeşitli finansal çözümler sunulacak. Bayiler, vade farksız traktör finansmanı ve yılda bir ödeme imkanıyla daha avantajlı şartlarda traktör sahibi olabilecekler.

Çiftçilere esnek ödeme fırsatları sunuluyor

Bu işbirliği ile birlikte çiftçiler, servis ve yedek parça alımlarında 12 aya kadar ertelenmiş ödeme imkanına sahip olacaklar. Ayrıca, Kuveyt Türk’ün sunduğu Tohum Kart ile mazot, gübre, zirai araçlar, tarımsal ekipmanlar ve yem gibi harcamalar, hasat dönemine kadar ödemesiz şekilde finanse edilebilecek.

Kuveyt Türk’ten tarımsal üretime destek mesajı

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, imza töreninde yaptığı konuşmada, tarımsal yatırıma ve üretime verdikleri desteği vurguladı. Delipoyraz, "TÜMOSAN ile işbirliği yapan ilk katılım finans kuruluşu olmaktan gurur duyuyoruz. Bu işbirliğiyle çiftçilerimizin finansal yükünü hafifletiyor ve tarım sektörüne olan desteğimizi artırıyoruz," dedi.

TÜMOSAN’dan çiftçilere sürdürülebilir üretim desteği

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun ise işbirliğinin çiftçiler ve bayilere büyük katkı sağlayacağını belirtti. Tosun, çiftçilere sürdürülebilir tarımsal üretimlerinde yardımcı olmak amacıyla traktör ve diğer tarımsal ekipman ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak çalıştıklarını ifade etti. "Kuveyt Türk ile başarılı bir işbirliği dönemi geçireceğimize inanıyoruz," dedi.