Karaman'da yaşanan olayda, bir lise öğrencisi, aynı okulda eğitim gören arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü.

Prof. Dr. Hakan Kara: Bugünkü Asgari Ücret, 10 Yıl Önceye Göre Zayıf Prof. Dr. Hakan Kara: Bugünkü Asgari Ücret, 10 Yıl Önceye Göre Zayıf

Olay, Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi’nin spor salonunda meydana geldi. 11. sınıf öğrencileri A.G. ve Mehmet Eren Parlak, spor salonunda tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle A.G., yanında getirdiği tabancayla Mehmet Eren Parlak'a üç el ateş etti. Parlak, göğsünden ve elinden vurularak ağır yaralandı ve kanlar içinde yere yığıldı.

Olayın ardından sağlık ekipleri ve polis hızla bölgeye geldi. Ağır yaralanan Mehmet Eren Parlak, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tabanca ile gözaltına alınan A.G., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri, spor salonunda detaylı inceleme yaptı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan da okula gelerek bilgi aldı. Hayatını kaybeden Mehmet Eren Parlak'ın Karaman Sevgi Evleri’nde kaldığı öğrenildi.