Uşak'ta bir Tarım Kredi Market şubesinde meydana gelen olayda, gasp etmeye çalıştıkları market çalışanını sokak ortasında tekme tokat darp ederek bıçaklayan 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

1 Haziran günü Dikilitaş Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan Tarım Kredi Kooperatifi’nde yaşanan olayda, market çalışanı M.K. (25) büyük bir saldırıya uğradı. Edinilen bilgilere göre, markete gelen 7 kişi, bıçak çekerek kasada bulunan paraları almak istedi. Market çalışanı, biber gazı kullanarak şüphelileri dışarı çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Saldırganlar, M.K.'yi sokak ortasında tekme tokat döverek bıçakladı. Çevredekilerin yardımıyla saldırganların elinden kurtulan market çalışanı, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gündemimizde Zam Değil, Personel Var Gündemimizde Zam Değil, Personel Var

Olay yerinden kaçan şüpheliler, polis ekiplerince kimlikleri tespit edilerek kısa sürede yakalandı. Y.D. (16), E.A. (17), Ç.E. (15), H.G. (22), A.A.D. (17), S.Y. (17) ve A.G. (16) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A.D. (17), H.G. (22), Y.D. (16) ve E.A. (17) "kasten yaralama" ve "yağma" suçundan tutuklanırken, Ç.E. (15), S.Y. (17) ve A.G. (16) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde yere düşen Tarım Kredi Market çalışanının tekme tokat dövüldüğü ve çevredeki vatandaşların saldırganları uzaklaştırmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve suçluların hak ettikleri cezayı alacaklarını belirtti.