Samsun'da 3.4 büyüklüğünde deprem! Samsun'da 3.4 büyüklüğünde deprem!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, CHP'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'de seçim pankartlarının engellenmesine tepki gösterdi. Akşener, "Beştepe değil, Saraçhane tarafından engelleniyoruz" ifadeleriyle CHP'ye tepki gösterirken, "Bizi mi korkutacaksınız?" diye sordu.

Akşener'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"İYİ Parti olarak haftaya oldukça ilginç bir olayla başladık. Meğer ana muhalefet partisi de bizden oldukça rahatsızmış. Görünen o ki aynı anda birden çok siyasi partiyi rahatsız ediyorsak doğru yoldayız demektir."

"Türlü baskılarla mücadele ettik. Hepsini teker teker aştık ve Rabbime şükürler olsun ki bugünlere geldik."

"Bugün birileri istiyor ki billboardsuz seçim kampanyası yapalım. Bugün yapılanın diğerlerinden farkı ise hükümetin değil ana muhalefetin oyunun içinde olması. Beştepe değil, Saraçhane tarafından engelleniyoruz."

"4 ayrı pankartımız vardı. Üzerlerinde 'Teröre alan açana, eş başkan kavgasına mecbur değilsin' yazıyordu."

"Hayatında el tokadı yememişler, arabası kurşunlanmış bir genel başkan olarak duruyorum karşınızda. Biz iğnenin deliğinden geçtik. Hayatınıza el bebek gül bebek gelmişsiniz. Bizi mi korkutacaksınız?"

"Özgür Özel, Eskişehir'de yaptığı konuşmada AK Parti ile tuhaf alışverişlerimiz olduğunu iddia etti. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Zeydan Karalar... Size soruyorum! Ben size şunu arayın diye aradım mı? Ben sizden bir talepte bulundum mu? Sizden istemedik size kazandırdık. Bunun karşılığı 2017'den beri AK Parti'nin getirdiği Türkiye'yi eleştiren bir genel başkan olarak bir kuruşluk para almadığıma göre..."