Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Ağustos Çarşamba günü için hava durumu tahminlerini açıkladı. Tahminlere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara'nın kuzeyi, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Göller Yöresi ve Toroslar bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Yeni Eğitim Yılında Ders Programında Öncelik Tanınacak Öğretmenler Belirlendi Yeni Eğitim Yılında Ders Programında Öncelik Tanınacak Öğretmenler Belirlendi

Çankırı, Çorum, Kastamonu, Sinop'un iç kesimleri, Ordu ve Giresun çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor; sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar genellikle kuzey yönlerinden, güney bölgelerde ise güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.