Sakarya'nın Karasu ilçesinde, Aziz Tetik isimli bir vatandaş, ağabeyinin cenaze aracını takip ederken tüyler ürperten bir kazaya karıştı. 25 Ağustos Pazar günü Subatağı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Tetik, aracında eşiyle birlikte ilerlerken, "Allah'tan geldik, Allah'a döneceğiz. Her nefis ölümü tadacaktır" sözlerini sarf ettiği anda aniden karşısına çıkan bir motosikletle çarpıştı. Kaza anı, Tetik’in eşi tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Yeni Eğitim Yılında Ders Programında Öncelik Tanınacak Öğretmenler Belirlendi Yeni Eğitim Yılında Ders Programında Öncelik Tanınacak Öğretmenler Belirlendi

Çarpışmanın ardından, 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü Ö.Y. ve yanında yolcu olarak bulunan E.Y. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye sevk etti. Yaralıların hastanede tedavi altına alındığı ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Aw275321 06 V0Dd

Kazaya dair konuşan Aziz Tetik, ağabeyinin cenazesini Karasu'da defnetmek üzere ilerlerken, yol kenarında park halindeki bir minibüsün görüş açısını engellemesi nedeniyle motosikletin bir anda önüne çıktığını belirtti. Tetik, "Sözüm bittiği an motosiklet karşıma çıktı ve kaza gerçekleşti. O anı bir daha yaşamak istemiyorum, çok üzücü bir olaydı" dedi.

Tetik, kazanın ardından yaralı gençleri hastanede ziyaret ettiğini ve durumlarının iyi olduğunu ifade ederek, yaşananları büyük bir üzüntüyle anlattı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.