Memurların maaş farkı ne zaman yatacak? Memurların maaş farkı ne zaman yatacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son verilere göre: Ülkemizin büyük bir bölümünün parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege ve Akdeniz'in iç noktalrı, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç noktaları, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Muş, Van ve Batman civalarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı değerlendiriliyor. Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz'in iç noktaları, Eskişehir, Çankırı, Yozgat, Erzurum, Kars ve Ardahan civaları ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Sıcaklık Değerleri

Sıcaklıklarda dikkat çeken bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde olacağı analiz edildi.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun doğusunda güneyli taraflardan hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esceği tahmin ediliyor.

Saatli Uyarı
Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde yerel kuvvetli olacağı öngörüldüğünden mydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlar uyarı yapıldı.