Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan veriler ışığında: yurdun kuzey noktları ve Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç noktaları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz'in Toroslar noktası ile Artvin civarları ve Edirne'nin kuzey noktalarının yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.

SICAKLIK 3-5 DERECE ARTACAK

Sıcaklık değerlerinde batı ve iç noktalarda mevsim normallerinden 3-5 derece fazla olması, yurdun doğusunda normalleri civarında olacağı değerlendirildi.

Rüzgar ise özellikle kuzeyli yönlerden, yurdun güney noktalarında güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

Marmara

Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimleri parçalı bulutlu, Edirne'nin kuzey kesimlerinin bu akşam saatlerinde kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in yer yer parçalı bulutlu, Toroslar kesiminin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz

Memurlara her ay maaşa ek ikramiye! İşte tutarı ve yatacağı tarih Memurlara her ay maaşa ek ikramiye! İşte tutarı ve yatacağı tarih

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz

Parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu

Az bulutlu, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Van'ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.