Güncel

MHP Lideri Bahçeli: Yeni Maarif Modelini destekliyoruz

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Netanyahu yönetimi terör arıyorsa, terörist görmek istiyorsa boy aynasına bakmayı tercih etmelidir.' dedi.

Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

* ABD'nin Filistin (BM) üyeliğini bir kez daha veto etmesi muhtemeldir. Uluslararası toplum İsrail saldırılarını durdurmak, kalıcı çözüm ve barışı temin etmek için mutlak surette somut adımlar atmalıdır.

* Gazze'de bebekler katledilirken Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde veto silahına sarılıp İsrail'e payanda olanlar bunun hesabını asla veremeyecekler.

* Netanyahu yönetimi terör arıyorsa, terörist görmek istiyorsa boy aynasına bakmayı tercih etmelidir.

* Vadedilmiş toprakların nihai hedefi Anadolu coğrafyasıdır. Bugün Gazze'de boyun eğersek, Kudüs'te susarsak gelecekte son yurdumuzda çok çetin olaylar yaşanabilecektir. Gazze'yi savunmak demek Gaziantep'i savunmak demektir.

* Türk ve Türkiye Yüz Yılı hedefleri elbette hepimizin sahip çıkıp gerçeğe dönüştürmek için çalışacağımız milli bir vizyon hamlesidir.

* Biz çağdaşlığı ve modernliği kültürel erimenin ve ruhsal bunalımın çorak sahasında değil kendi özümüzde kendi değer yargılarımızda arayıp bulacağımızı yeni yüz yılda da bunu cümle aleme ispat edeceğimizi kararlılıkla belirtmek istiyorum.