Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni eğitim-öğretim dönemi mesajı: "Bakanlık merkez teşkilatında da bir heyecan var"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim-öğretim dönemi mesajında "Bu vesileyle başta öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimize, öğrencilerimize hayırlı, başarılı, mutlu ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum." diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Van'da önemli temaslarda bulunuyor. Bakan Tekin, katıldığı il değerlendirme toplantısı sonrası 11 Eylül'de başlayacak olan eğitim-öğretim dönemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Tekin'in açıklamalarından önemli satır başlıkları:

Ailelerde, velilerde, çocuklarda ve öğretmenlerde bir heyecanın olduğunu dile getiren Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Bakanlık merkez teşkilatında da bir heyecan var. Biz de yerimizde duramıyoruz. İl il dolaşıyoruz. Eksik, aksak ne varsa yapılabilecekler konusunda tedbir alıyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün buradayız. Başka ekipler, Anadolu'nun başka illerindeler. İnşallah eğitim öğretim yılını kazasız, belasız, sağlıklı bir şekilde aşacağız. Bu vesileyle başta öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimize, öğrencilerimize hayırlı, başarılı, mutlu ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum. İnşallah son yıllarda yaşadığımız felaketlere benzer şeylerle Allah bizi bir daha imtihan etmez." dedi.

Bakan Tekin sözlerine şöyle devam etti "Eğitim, öğretim yılının başlangıcı itibarıyla neler yapabiliriz? Eksiğimiz var mı? Onu analiz etmek, görmek için buradayız. Yaklaşık iki saatlik toplantıda ilimizdeki bütün eğitim öğretim süreçlerini masaya yatırdık, konuştuk. Merkezi yönetim, merkezi yönetimin taşra teşkilatı yani valilerimiz, kaymakamlarımız, yerel yönetimler, belediye, siyasetçilerimizin uyum içinde olduğu yerde Millî Eğitim Bakanlığı olarak biz de rahat hareket ediyoruz. Yaptığımız işleri kolaylaştırmak adına bize katkı veriyorlar. Burada gerçekten ciddi bir uyum var. Van'daki eğitim öğretim sürecine ciddi katkısı olacağına inanıyorum. Burada böyle bir şans var."