Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye'nin uluslararası arenada temsil eden milli sporcuları, beden eğitimi öğretmenliği alanında değerlendirmeye aldı. Bu kapsamda, ülkemizi uluslararası spor etkinliklerinde temsil eden toplam 141 milli sporcu, resmi eğitim kurumlarında beden eğitimi öğretmeni olarak atanmış oldu.

Atama işlemleri tamamlandı, göreve başlamaları için son adımlar atılıyor

Borsa İstanbul’da yeni rekor: BIST 100 endeksi tüm zamanların zirvesini gördü Borsa İstanbul’da yeni rekor: BIST 100 endeksi tüm zamanların zirvesini gördü

Bakanlığın bugünkü açıklamasına göre, seçilen milli sporcuların beden eğitimi branşında sözleşmeli öğretmenlik görevlerine başlamaları için son hazırlıklar yapılıyor. Atanan öğretmenlerin, göreve başlamadan önce güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından geçmeleri gerekiyor. Bu süreçler tamamlandığında, öğretmenlik görevlerine başlamalarının önünde bir engel kalmayacak.

Atama sonuçları e-Devlet platformunda

Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu önemli atama kararına ilişkin sonuçlara, vatandaşlarımızın kolaylıkla erişebilmesi adına e-Devlet platformu üzerinden ulaşabilecek. Bu sayede, ilgililer atama sonuçlarına ve detaylı bilgiye kolayca erişim sağlayabilecek.