Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar... Emlak vergisi muafiyetinde detaylar belli oldu! İşte yeni düzenlemede detaylar...

Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) her türlü senaryoya karşı hazır durumda olduğunu belirtti. Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan bakanlık yetkilileri, ülke içinde ve uluslararası alanda olası tehditlere karşı savunma ve güvenlik stratejilerinin güncellendiğini vurguladı.

Irak'ın kuzeyindeki meskun mahallerde TSK'nın kontrol noktaları oluşturduğuna dair sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili olarak bakanlık kaynakları, bu bilgilerin doğru olmadığını ve kontrol noktalarının Iraklı yerel makamlar tarafından kurulduğunu açıkladı. Irak ile işbirliği içinde hareket ettiklerini belirten bakanlık, ortak harekat merkezinin kurulması çalışmalarının teknik aşamada olduğunu ifade etti.

FETÖ ile mücadelede de güncel bilgi ve belgeler ışığında operasyonların devam ettiğini söyleyen kaynaklar, TSK'nın bu konuda en hassas kurumlardan biri olduğunu vurguladı. Yeni bilgi ve belgelerin gelmesi durumunda da operasyonların süreceği bildirildi.

Üçüncü dünya savaşı ihtimaline dair sorular üzerine bakanlık yetkilileri, herhangi bir ülke için bu tür bir senaryonun arzulanmayacağını belirtirken, TSK'nın sürekli faaliyetler yürüten ve çok yönlü hazırlıklarını sürdüren dinamik bir ordu olduğunu vurguladı. Türkiye'nin savunma ve güvenlik stratejilerinin sürekli olarak güncellendiği ve TSK'nın her türlü senaryoya karşı hazır olduğu vurgulandı.