Narin Güran cinayetindeki sır perdesi HTS (Hat Trafik Sorgulama) kayıtları sayesinde çözüldü. Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın, evinde öldürüldüğü ve cinayet sırasında evde dört kişinin olduğu belirlendi. Bu kişiler arasında anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar yer alıyor. Olayda, amca Salim Güran ile ağabey Enes Güran'ın iş birliği içinde Narin'i öldürdüğü ortaya çıkarken, Nevzat Bahtiyar'ın cesedi ortadan kaldırdığı tespit edildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın soruşturmasının titizlikle yürütüldüğünü belirterek, teknik incelemelerin son aşamasına gelindiğini ve iddianamenin yakında hazırlanacağını açıkladı. HTS kayıtları, olay anında kimlerin nerede olduğunu ortaya koyarken, cinayeti işbirliği içinde gerçekleştiren bu dört kişi için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteneceği öğrenildi.

Sosyal Medya Fenomeni 'Jahrein'e Müstehcenlik Davası Açıldı! İstenilen Ceza Belli Oldu Sosyal Medya Fenomeni 'Jahrein'e Müstehcenlik Davası Açıldı! İstenilen Ceza Belli Oldu

Narin'in öldürülme sebebi ise, mahkemede netlik kazanacak. Ancak, iddialara göre, Narin'in görmemesi gereken bir ilişkiye tanıklık ettiği gerekçesiyle öldürüldüğü düşünülüyor. Dava süreci boyunca, Narin’in ölümünde rol oynayan veya bu olayı gizlemeye çalışan herkese ceza verilmesi bekleniyor.