Narin Güran cinayeti soruşturmasında bugün önemli bir gelişme yaşandı. Narin Güran’ın yengesi Hediye Güran’ın ifadeleri doğrultusunda, Narin’in akrabası iki şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin İ.K. ve Ş.K. olduğu belirtildi. Şüpheliler, soruşturmanın seyrini değiştirmekle suçlanıyor.

Soruşturmanın diğer detayları da dikkat çekici. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gün süren arama çalışmalarında, Narin’in akrabaları tarafından sistematik bir şekilde delil karartma eylemlerinin yapıldığı tespit edildi. Bu eylemler arasında 50'den fazla sahte ihbarın yapıldığı belirlendi.

Ayrıca, anne Yüksel Güran’ın da sürece dahil olduğu bir gelişme yaşandı. Yüksel Güran, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül’de gözaltına alınmıştı. Tutuklanan Yüksel Güran’dan ağız ve diş modeli alındı. Bu model, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilerek, Narin’in ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık iziyle karşılaştırılacak.

Bursa'da Yol Verme Kavgası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti Bursa'da Yol Verme Kavgası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Narin Güran’ın otopsi raporunun ise önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor. Raporun, pazartesiden itibaren tamamlanarak soruşturma savcısına gönderilmesi planlanıyor.